20 de maig 2015

JA HAN PASSAT LES PROVES DE CCBB 2015!

Després de molts dies d'absència, els de sisè ja hem tornat! (De fet no havíem marxat enlloc però la feina duríssima del curs, ens havia allunyat del bloc)

Avui us parlarem de les proves de competències bàsiques. Es tracta d'unes proves que organitza la Generalitat de Catalunya cada any al mes de maig. Amb els resultats d'aquestes proves, miren de saber les mitjanes, les mancances i els bons resultats de tots els alumnes de sisè de Catalunya a les següents àrees: català, matemàtiques, castellà i anglès.

A les proves de català i castellà hi va haver un dictat i un parell de comprensions lectores. També unes expressions escrites on havíem de parlar d'un amic que marxava de l'escola (a català) i d'un viatge fet amb transport públic (a castellà). A matemàtiques hi havia un seguit de problemes per pensar i resoldre i a anglès, un listening, un reading i una descripció.

A nosaltres en general, les proves ens van semblar fàcils, tot i que la d'anglès, opinem el contrari. Un cop acabades ens vam quedar molt tranquils i satisfets, per fi una cosa més superada!





Sofia, Jordi, Nora, Pau i Aaron

1 comentari:

  1. Estavem molt nerviosos, però no va ser tan dur com pensavem, igualment espero que m'hagi anat bé a mi i als meus companys!

    ResponElimina