26 de gen. 2012

Projecte Sant Jordi

Hola companys! Hem preparat un projecte que realitzarem durant dos mesos i el presentarem a l'abril.
El dilluns 23 de gener vam fer una xerrada sobre el projecte de Sant Jordi, i, aquest any prepararem un viatge d’un dia i un altre de 4-5 dies.
Haurem de completar per grups una fitxa on buscarem informació sobre la ciutat o el lloc on anem. Haurem de pensar el pressupost que necessitarem,  els llocs importants i informacions bàsiques d’on anirem i l’horari que seguirem durant la jornada.
 Intentarem buscar les webs del nostre destí, decidir perquè anem a aquest lloc, el material, els mitjans de transports que utilitzarem i altres informacions.
Després de la tasca, farem una breu exposició que admiri a tota la classe sobre el nostre viatge i que els animi a realitzar realment el projecte del viatge.


Adèu i fins aviat!


8 comentaris:

  1. M'agrada el tema que han escollit la Marta i L'Ismael del viatge! Penso que serà molt divertit, interessant i també original!

    ResponElimina
  2. Gràcies Camila! Ens agrada que us hagi agradat la idea! Ara a treballar-la, a aprofitar-la i a treure'n tot el suc possible. Endavant amb la feina!!!

    ResponElimina
  3. Si! A mi també amb va semblar una idea molt xula i interessant! Jo en tinc moltes ganes, i de veure les exposicions de tots, i que els hi surti moolt bé!

    ResponElimina
  4. Auqest tema és super emocionant! I ademés amb la conçó que ens van posar la Marta i l'Ismael encra ens van motivar més! Tinc ganes de començar el projecte i a veure si es pot fer realitat!

    ResponElimina
  5. A part de ser divertit també fem un petit assaig per si de grans, o no tan grans volem preparar un viatge.

    ResponElimina
  6. Crec que tothom ho farem bé la expossisio perquè segur que tots els treballs seran molt guais i interessants.

    Anim a tots que ho farem molt BÉ!

    ResponElimina
  7. Avui ha sigut superguay la exposició!!!

    M'ho he passat molt bé la exposició

    ResponElimina