5 de febr. 2013

DROGUES, PARLEM-NE...!

De nou per aquí, seguidors!
Avui dia 5 de febrer, els alumnes de 6è de l’escola, hem anat a una exposició de l’obra social de La Caixa, situada al Passeig de la plaça Major de la nostra ciutat, sobre el tema de les drogues.

Aprofitant que estem estudiant el sistema nerviós, el Javi, el nostre profe de Medi Natural, ens va proposar d’anar-hi. Nosaltres vam estar encantats, és clar!

Un cop allà, una noia molt atenta, la Mònica, ens ha guiat al llarg de la visita, tot explicant-nos com afecten les drogues al sistema nerviós i tots els accidents i conseqüències que es deriven pel fet de prendre’n. Ha estat una manera divertida i interessant d’aprendre, ja que hem vist alguns vídeos amb efectes secundaris i reaccions de les persones a les drogues.

La visita s’ha acabat amb una presa de consciència que som nosaltres qui decidim sobre aquest tema. Cal anar amb compte i no ens hem de deixar influenciar per modes o pel que fan els altres. Tenim nosaltres el dret a decidir!

Blocaires, l’exposició estarà oberta amb entrada lliure fins al 3 de març. Us animem a que la visiteu!



(Expliquem l’anècdota, del pobre Gerard, que ha tingut una baixada de pressió, i l’han hagut d’atendre els del servei de la Creu Roja. Recupera’t, Gerard!)



ALUMNES DE 6è B

12 comentaris:

  1. Ha estat una visita super interessant.
    LA Mónica es sap explicar super bé i es veu q li interessa molt aquest tema i ho he entès molt bé!!!
    Núria :)

    ResponElimina
  2. Si, ha estat molt interessant, i hem après molt tots i totes!
    Anna

    ResponElimina
  3. Sóc la mare de la marina. M'ha semblat molt bé aquesta exposició que heu anat a veure, és un tema que és important el conegueu i, sobretot, no us deixeu influenciar per la gent que us envolta !!!!!!! el conèixer no oca lloc !!!!!
    Vinga, endavant !!!!

    Esther

    ResponElimina
  4. Ha estat una sortida molt interessant,i ens han dit perquè poden ser tant dolentes les drogues. Ens ho han expilcat amb videos, amb imatges, veient com veu una persona que està drogada, donant-li drogues a un ninot i amb moltes altres formes. Ha estat un aprenantatge molt divertit.
    Animo molt a la gent a que hi vagi perquè és una expossició molt currada i guapa.

    Pau Anton

    ResponElimina
  5. Pels pocs minuts que vaig estar a l'explicassió em va semblar molt interessant i educatiu. Pels comentaris que heu anat fent, quan pugui aniré a veure-ho.
    Gràcies pels ànims!!

    Gerard

    ResponElimina
  6. La vaig veure diumenge passat amb el Harry, una mica ràpid, però ja m'ha dit que en realitat és molt completa i hi ha moltes coses que s'han de veure en detall... Hi tornaré doncs!

    ResponElimina
  7. Va ser molt interessant. Vaig descobrir moltes coses ja que la Mònica s'explicava molt bé.
    Us animo a que hi aneu a veure-ho!!

    Judit

    ResponElimina
  8. Bona tarda 6è!!!!

    Es nota que us va agradar molt aquesta visita a l'esposició sobre drogues, meu fet venir ganes d'anar-hi!

    Fins la propera,

    Gemma

    ResponElimina
  9. Mot interessant m'ha encantat i la Mònica ho explicava super bé!!

    Jana

    ResponElimina
  10. Hola blocaires sòc l'Andrea de 6èb .Va ser una excursió molt interessant. El que mes em va agradar va ser cuan la noia que explicava va fer una petita proba de que pasaría i a una persona li donaves drogues la primera dosis es la millor perque et fa sentir molt content i exelerat pero la segona tercera o cuarta ja son menj divertides i et vaixen l'anim.

    ResponElimina
  11. Per cert blocaires el Gerard un noi de 6èb es va marejar una mica i li enviu uns anims grandiosos. Recuperat Gerard

    ResponElimina