20 de maig 2015

SORTIDA A LES PISTES D'ATLETISME

Hola lectors del bloc!

No sé si sabeu que el passat divendres 8 de maig tots els alumnes de 6è vam anar a les pistes d'atletisme a una trobada esportiva amb altres alumnes d'escoles de la ciutat.

Allà, que hi vam anar amb autobús, hi vam arribar els primers, i és que som molt puntuals els de Nostra Llar! Al cap d'una estona van anar arribant mestres i alumnnes d'altres escoles entre els quals ara recordem els de l'Enric Casasses -amb la Roser- els del Ribatallada, els del Joaquim Blume, el Samuntada...

Primer de tot vam començar amb la cursa femenina i masculina a nivell individual i en grup. Volem destacar la gran actuació de l'equip femení de l'escola, format per la Sofia, la Irina, l'Andrimar i la Nora, que ens van donar la victòria!

Després ja vam començar les activitats generals. on vam poder jugar a futbol, salt de llargada, vortex, llançament de pes, bitlla, ringo,  entre d'altres...

A la tarda els de Nostra Llar vam ser els únics que ens vam seguir quedant a les pistes, on va dinar i vam seguir jugant i fent esport tota la tarda. Vam acabar rebentats i cansats, eprò va valdre la pena perquè ho vam passar genial!

Els autors de l'article

Les protagonistes veloces de 6è!

Georgina, Carles i Berta

6 comentaris: