2 de febr. 2011

-6è AMB LA POESIA-

Hola seguidors del Bloc. Avui, el primer dia del mes, hem treballat comprensió lectora a Català, i hem tingut la sort que ens acompanyés el Joan, un noi de pràctiques de la UAB. Hem analitzat una cançó del Club Super3, que havíem sentit moltes vegades però mai ens havíem parat a pensar què deia,  i hem arribat a la conclusió que la melodia que hem analitzat, parla de l'espera per arribar a l'estiu, i la nostàlgia que en tenim dels anys passats. Després d'haver-ne parlat a fons, a cada grup -perquè a classe seiem amb grups- li han assignat una cançó en català, perquè l'analitzéssim, i ens hem inventat de 3 a 5 preguntes per fer als altres grups.
El pròxim dia tots farem comprensions elaborades pels nostres companys... Original, oi?

Qui s'atreveix a comentar el significat de la cançó aquí??? Va, animeu-vos-hi!!


Eduard, Jaume, Roger i Bernat

6 comentaris:

  1. Els de 6è som uns poetics dels més bons de Catalunya fins i tot millors que el Miquel Martí i Pol entre d'altres.

    ResponElimina
  2. Que bien que os lo pasasteis, no?
    Creo que es una muy buena idea lo que estais haciendo.
    Te felicito Marta.

    Jose Luis.

    ResponElimina
  3. Segur que feu molt bona feina.
    La cançó que heu escollit i el cap de setmana assoleiat, fa que els dies passin tan ràpids que en 4 dies ja estarem de vacances.
    Bona setmana i si és amb Sol millor, que moltes vitamines i energia positiva ens dóna. Va, que només queden 4 mesos per acabar el curs!i menys per gaudir de la platja.

    ResponElimina
  4. A mi em va agradar molt la cansó, i a vosaltres?

    ResponElimina
  5. Les cançons que vam analitzar eren xulíssimes, i a més, la de fem un slat, la farem a final de curs amb la Sílvia. Aquella classe em va encantar (per 2 coses, perquè va ser divertida i no vam fer català del llibre) Jejeje

    ResponElimina