7 de juny 2012

DE NOU DES DE CALA MONTJOI!!!

Bon dia, blocaires!!!

De nou aquí!!! Ahir, el que us explicàvem que faríem, ho vam fer i amb èxit!!! A la tarda, ben dinat, un vaixell ens recollí a Cala Montjoi.Tenia nom, era el SAFARI V. L'anada va ser tranquil.la, bona mar, solet agradable i una màgia especial en veure allà davant la bellesa de Cadaqués.
Allà foto de grup, comprada de regalets... (a la foto veureu, el "hit" d'aquestes colònies...!) passejada i de nou a bord. Llavors va iniciar-se el "gran moment": vam convertir-nos en el grup d'animació d'una colla de francesos amb qui també compartíem viatge. La tripulació ens convidà a un pica-pica i van acostar-nos a unes roques impressionants! Va ser una tornada increïble.Ja a Cala Montjoi, platgeta, bany i a preparar-se per sopar!!!
Quan el sol s'abaixava, les estrelles s'aliniàven pel cel blau marí i la il.lusió i nostàlgia d'arribar a l'equador de les colonies arribava, va començar l'activitat de nit! De nou tirolina nocturna -la meitat del grup que no hi havia baixat la nit anterior- i jocs més que divertits.Ja una mica més cansats, però amb piles carregadíssimes, encara ens van brindar la oportunitat d'anar-la a ballar a la disco!!! Res, un tastet, però xulo, xulo!!!




I avui, quan ens hem despertat, una mica més tard que ahir, cal dir-ho, ens hem preparat per l'aventura d'avui dijous: piràgua, taller de nusos, mini-golf i petanca!!! A la tarda, farem cursa d'orientació i taller de samarretes, a veure què ens en surt!!!
Estem molt bé, blocaires, molt! Gràcies per estar amb nosaltres, des de l'altra banda de la pantalla!!!
Una abraçada!
Francesc, Ismael i Marta

17 comentaris:

  1. Ai ! es que no me'n puc estar d'escriure. Estic intrigada amb una foto ¿¿?? què assenyala en Francesc? què aguanten la Marta i l'Ismael ??¿¿ qui és el personatge de pedra??
    Encara us contractaran per animadors de turistes !! boníssim.
    Ptó x 48 + 3

    ResponElimina
    Respostes
    1. Un gironí com jo, no pot fallar a la pregunta de qui és el personatge de pedra : Salvador Dalí .

      Elimina
    2. AAAAHHHH !!! és clar !! gràcies Pere per la culturilla.
      ;))

      Elimina
  2. Feu molta enveja ...... sana però!!! Passeu-ho molt bé!!!!

    Família Puig-morell

    ResponElimina
  3. La veritat és que si que feu molta enveja...(sana eh), però desitjo que us ho passeu d'allò més bé perque us ho mereixeu!! Ahh i feu molt goig amb aquestes ulleres ehhhhhhh
    Un petó i una abraçada per tots!!!!

    ResponElimina
  4. Quines súper ulleres!! molt xules!! Esteu tots molt guapos, continueu l'aventura i passeu-ho molt bé. Aquí tot com sempre.
    Una abraçada,
    Marta

    ResponElimina
  5. Hola nois¡¡ que passada, estic molt content de la vostra aventura, que txulo, quines ulleres, quin tot mes maravellos, disfrute i a tope.

    ResponElimina
  6. Holaaaa!! k tal esteu??? ara acabo de venir de les colònies, sembla mentida k ja hagin passat, m'han passat volant!!!! però, diuen que si et passa el temps volant vol dir que t'ho has passat supermegaxupiguay bé!!!! i això és el k ens ha passat a tots oi??? A per cert moltíiiisimes gràcies Francesc, Marta i Ismael per aquestes colònies tant fabuloses i apasionants!!! Sòn les millors de les millors no les oblidaré mai!!! I hos torno a dir moltes, moltes i moltes gràcies!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens raó moltes gràcies a tots!,per fer que aquestes colònies s'haguessin fet...

      Elimina
  7. Tens rao clàudia! Igualment han sigut unes colonies inolvidables ! Les millors del mon ! Un petoo!

    ResponElimina
  8. Han sigut inolvidables la veritat!!! :D

    ResponElimina
  9. Karla:
    han sigut les millors colónies del mon i may les oblidaré.

    ResponElimina
  10. Si, jo estic d'acord amb totes.
    Aquests quatre dies han passat molt ràpids.
    Ens hem divertit, hem rigut, hem disfrutat etc.
    Amb aixó vull dir que aquestes han sigut les meves millors colonies, i que mai les oblidaré!

    ResponElimina
  11. M'encanteu, classes de 6è!!!
    Estic contenta que hagueu tornat tant contents i contentes d'aquests dies a CALA MONTJOI! Per nosaltres, els profes, ha estat un plaer compartir-les amb vosaltres i comptem amb que us ajudin a ser bones persones, bons companys i bons amics per sempre!
    Ens veiem a classe!
    Una abraçada!!!

    MARTA

    ResponElimina
  12. Marta,Ismael i Francesc gracies per aquestes colonies tan divertides que ens heu fet, mai les ovlidare ni a tots vosaltres compamys i tutors.

    CLÀUDIA ARNAU

    ResponElimina
  13. Aquestes colònies mai m'ho oblidaré!!!

    Han tan divertides i passar una nova experiencia!!

    Moltes Gràcies

    ISMAEL, MARTA I AL FRANCESC

    Judii

    Una abraçada a tot sisé que ja queda poc perque s'acabi el curs!!!

    ResponElimina