26 de març 2014

PARTICIPEM EN EL CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA

Aquest any, igual que l’any passat, els alumnes de 6è estem participant al Certamen de lectura amb veu alta que organitza la fundació de l’Enciclopèdia Catalana amb el Departament d’Ensenyament.

Vam començar reunint-nos tots els alumnes de 6è i vam argumentar quins alumnes crèiem que llegirien més bé i, per tant, hi podrien participar.

Van sortir bastantes persones i, per veure qui triaríem, els participants es van preparar un fragment del llibre “Coi de Quico!” que hem estat llegint a classe.

Aleshores, de tots els que vam triar, vam anar descartant a nens i nenes. Al final, van quedar finalistes els següents: el Ferran Expósito i l’Oriol Codina de 6è B, i la Laura Oliveras i l’Oriol Vilamajó de 6è A. Aquest alumnes es van preparar altres lectures i els dos finalistes van ser l’Oriol i la Laura.

Encara hi va haver una última fase: tots dos es van preparar fragments del llibre “Un somni dins el mitjó” i van llegir davant d’un jurat format per professors. Hi havia la Marta Pont, la Laura Blanco, la Dolors (practicant de magisteri), el Rubén i la Roser. Aquest mestres van decidir que l’alumne que participarà en els quarts de final del Certamen serà l’Oriol Codina. La Laura l’acompanyarà i farà de suplent.


Oriol, et desitgem que no et posis massa nerviós i que ho facis molt bé. Tens el nostre suport!

Àlex Pena, Maria Marlés i Laia Mercadé



1 comentari:

  1. Bé, ara ja podem celebrar que l'Oriol ha guanyat els quarts de final al Casal Pere Quart.

    Visca!

    ResponElimina