19 de maig 2014

DIADA DE SANT JORDI

El dia de Sant Jordi va ser un dels més especials del curs. Si voleu saber exactament com va anar tot el projecte, haureu de venir a veure la conferència que farem el dijous 29 de maig a la tarda.

Però per anar fent boca, aquí us deixem un resumet de com va anar aquesta diada.

Al matí vam fer un simulacre fent de venedors i clients perquè aquella mateixa tarda faríem la venta de llibres. Ens sentíem com si ja estiguéssim venent.

Després d’esmorzar vam anar al mercat a veure les paradetes i l’ambient de Sant Jordi. Ens van deixar anar sols per el mercat durant més o menys una hora. Ens sentíem com si ja fóssim grans.

A la tarda vam distribuir les taules per a les paradetes de llibres. La tarda va començar amb una lectura de textos per part d’uns nens de 4t, després va continuar amb l’obra de teatre dels nens de 5è, i en acabar va començar la venda.







La venda va ser molt divertida, emocionant i estem molt satisfets dels diners recaptats ;D

Tot i que vam acabar més tard de l’esperat, igualment estem contents de poder ajudar a les famílies més necessitades. 


Joel Vadillo, Aleix Martínez i Gerard Terns

1 comentari:

  1. Vaig llegir aquest post i com que em va agradar vaig venir a la conferència del dia 29 a la que ens convidaveu per saber més sobre el tema, em va encantar. Molt bona feina! teniu molta sort de que els vostres mestres us preparin per fer exposicions en públic perqué aixó només ha fet que començar ... Felicitats

    ResponElimina