19 de maig 2014

FESTA DE LA PRIMAVERA

El dia 11 d’abril vam celebrar la festa de la primavera.

En primer lloc vam anar a la classe per disfressar-nos de manera hippy “pau i amor”.

Després vam anar a buscar als nens de P3 a les seves classes ja que seríem els seus acompanyants fins el Parc Catalunya. Ens va agradar molt poder portar els nens petits, eren molt “monos” i ens explicaven moltes coses. Aquell dia érem els seus “padrins”.

En arribar al Parc Catalunya vam deixar als nens petits amb les seves mestres i nosaltres vam marxar a la zona dels gronxadors. Allà vam fer un pícnic aprofitant que tothom havia portat alguna cosa per compartir.










Després d’esmorzar ens v
an deixar temps lliure per jugar, parlar... i en acabar vam anar a buscar als nens petits a la seva zona de joc per acompanyar-los de tornada cap a l’escola.

A la tarda van venir els pares per veure la Mostra de cinema. Ens va agradar molt poder ensenyar-los les nostres feines. Sabem que a ells també els va agradar molt. A continuació (més a munt) trobareu un article que parla d’aquesta Mostra.

El dia de la festa de la primavera també va ser molt especial perquè a part de ser l’últim del segon trimestre era l’últim dia que el Pol passava a l’escola.



Lluc Rutés, Arnau Pizarro i Laura Narbona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada