5 d’oct. 2010

Problemes tècnics amb el blog!!!

Bones seguidors i seguidores del blog de 6è...

Haureu vist -els que seguiu fidelment les novetats de la nostra classe, i que en sou molts- que fa uns dies l'activitat ha abaixat el seu ritme...

Mireu, és que tenim un problema... La nostra tutora, la MARTA, no és una gran tècnica informàtica i ara es troba davant d'un inconvenient: no pot penjar cap imatge ni fotografia a les entrades del blog. Quan ho intenta, sembla que l'ordinador es posi a pensar ininterrumpudament. A vegades deixa de pensar, i llavors surt la temible paraula ERROR per pantalla.

Des d'aquesta plataforma virtual tan "ESTUPENDA" demanem ajuda: Si algú d'aquests fidels incondicionals SEGUIDORS del blog tingués una ESPERANÇADORA suggerència, resposta o solució al problema, la citada MARTA estarà encantada d'escoltar-lo amb el màxim interès.

Així doncs, ESPEREM UNA PLUJA DE RESPOSTES URGENTS!!!

Una colla de GLOBUS AEROSTÀTICS (no us ho havíem dit oi que ens dèiem així...)  un pèl desinflats de vida virtual...

3 comentaris:

  1. Bon dia, m'encantaria poder ajudar-vos però no tinc coneixements d'aquest tipus. Espero que ho pogueu resoldre ben aviat perquè això del blog està molt i molt bé.

    ResponElimina
  2. Ei! ja m'he fet seguidora, però encara no sé què pot passar amb lo de les fotos.
    Fins aviat!

    Maria Herrero

    ResponElimina
  3. Hola Marta i alumnat de 6è, no és cap solució, però perquè no us sentiu solets, en els blocs d'xtec, hem estat uns dies amb problemes per penjar imatges. Reduïem les imatges amb el paint,fotos amp menys resolució i res de res, no es "penjaven". De totes maneres ens agrada tenir notícies del que feu encara que no hi hagi imatges.

    ResponElimina