30 de set. 2010

Seguidors de l'estil Mondrian a l'aula








A la classe d’Art, hem fet un projecte sobre Mondrian.

El projecte ha durat dues sessions, a la primera sessió i amb el projector, ens van explicar qui era en Mondrian, i l’estil més característic de la seva obra.
Vam començar a fer un esbós de sis quadres a l’estil Mondrian,  sense regle, - a mà alçada- i després vam triar la que ens agradava més, i vam refer-la ampliada a un full net.
A la segona sessió ho vam continuar amb les eines del dibuix lineal: el regle, l’esquadra i el cartabò. Un cop fetes les línies a llapis, les vam passar a  retolador negre, sempre mantenint la perpendicularitat, el paral·lelisme i el rigor de la linealitat.

Al acabar de repassar-ho, hi vam posar color tot tallant  trossos de paper xarol de color: groc, blau, vermell i mantenint de nou les mides exactes.

Un cop acabat, ens hem animat a inventar objectes d’ús quotidià amb l’empremta de l’estil de Mondrian!

Tot i que ens ha costat, ens ha agradat molt!!!   















(Va, ara que ja ha passat la reunió de pares, també afegim una imatge del regal que vam preparar per als nostres pares...! Aquí encara hi faltava l'anella per fer de clauer... A ells, sembla que els va agradar molt)

4 comentaris:

  1. Hola nois, només dir-vos que el clauer m'ha encantat i ja hi ha totes les meves claus penjades!

    ResponElimina
  2. Molt interessant el projecte Mondrian, molt artístic i molt matemàtic. El teniu al passadís, oi? Ja me'l miraré detingudament. Continueu sent tan creatius!

    ResponElimina
  3. Guai!!! El clauer és GENIAL!!! Ens podrieu fer uns quants més, pels avis, cosins,tiets..... eiiiii!! que es broma!!!
    FELICITATS!! SOU UNS ARTISTES

    ResponElimina