14 d’abr. 2011

HEM GUANYAT ELS QUARTS DE FINAL DEL CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA!!!

Felicitats, Alba!!!

A veure blocaires, us recordeu que fa uns mesos enrera us informàvem de la nostra inscripció al CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA? Doncs aquesta setmana, a l'Auditori de Terrassa, van celebrar-se els quarts de final del Vallès.

I comencem pel principi. Des de començament de curs estem llegint EN VEU ALTA. Realment hem millorat molt, TOTS. I el cert és que decidir qui ens representaria com a classe, va ser molt complicat. Ho vam decidir entre tots, alumnes i mestres i després de vàries eliminatòries, vam deixar a tres finalistes: el Carles, el Josep i l'Alba, qui finalment, es va endur la 1a plaça, per tant es convertia en la nostra representant.

Dimecres passat, vam anar tota la classe en autocar fins l'Auditori de Terrassa. Allà, en un acte molt formal i d'alta rigorositat, ens van presentar al jurat i varen començar les lectures de les diferents categories. Quan li va tocar a l'Alba, tots estàvem nerviosíssims, però HO VA FER MOLT BÉ!!! Hi havia nivell, cal dir-ho i no estavem segurs de quin seria el veredicte. Mentre el jurat decidia, ens van sorprendre amb un espectacle d'improvisacions molt divertit. I va arribar el gran moment: el jurat va aparèixer de nou i va exposar el seu veredicte.
De la categoria de cicle superior, els grumets verds, passa a la semifinal... L'ALBA MATEU!!!

Tothom va aplaudir molt i l'Alba va recollir el seu lot de llibres i diploma amb molta il.lusió. 
Ara cap al mes de maig, anirem cap a semi finals... A veure si hi ha la mateixa sort... Per si un cas, seguirem LLEGINT EN VEU ALTA!!!

Felicitats, Alba i felicitats a tots els de 6è per l'alt nivell de lectura en veu alta que heu demostrat!!!




AFEGEIXO AQUESTA FOTO DE LA FESTA DE SANT JORDI D'AVUI DIVENDRES, L'HE TROBAT PRECIOSA I TAMBÉ MOSTRA LA GRAN PREDISPOSICIÓ PER LA LECTURA... Si en voleu veure més, estan penjades a la web de l'escola!!!

BONA SETMANA SANTA, nois i noies!!!


8 comentaris:

  1. OEEEEEE,OEEEE,OEEEEE,OEEEEEE!!!!
    SI, SI, SI SENYOR, NOSTRA LLAR ÉS LA MILLOR!!!
    SI, SI, SI SENYOR L'ALBA MATEU ÉS LA MILLOR!!!!!
    CAMPIOOOOONNSSSSS, CAMPIONNNSSSS, OEEE, OEEE, OEEE!!!!

    ResponElimina
  2. Vinga, ara seriosament....
    Moltes FELICITATS Alba!!!!!

    ResponElimina
  3. Us estimo molt a tots i a totes, i sense el vostre ajut imprescindible, això no hauria estat possible. Abans d'acabar, vull felicitar especialment a: Carles, Maria Herrero, Maria Alberich, Nil, Anna Merino, però sobretot a la nostra mestra Marta !!!!!!!!!


    petonassos, i que disfruteu del comentari!!!!!!

    Alba Mateu Soley

    ResponElimina
  4. Gràcies Alba i felicitats peer haver gunyat i molta sort a la seguent ronda.

    Un cop l'espactacle va començar estaven tranquils però quan va arribar el torn de l'Albe estavem molt nerviosos.

    Un cop va fer aquell espectacle i va ser molt xulo. Llavors va arribar el moment de la veritat i el jutge va dir la que passarà a la seguent ronda és... ALBA MATEU


    uuueuuueeeueueueueuueueueueueuueueuuee.

    ResponElimina
  5. Alba jo també et vaig ajudar!!! Quan van dir:
    - I la guanyadora per les semifinals de no sé què verd és... L'ALBA MATEU!! Em vaig posar tan emocionada, que vaig estar a punt de plorar, va ser magnífic. Alba, t'has tornat molt popular!!! xddddd... Fins d'aquí molt 6è! (només 10 dies, esperava que en fossin més).



    Fernarda Munyal... anònim...els de picassoques ho sabem!! :)

    ResponElimina
  6. Haig de mirar més el vostre bloc perquè si no el miro no m'arriben les bones notícies. Ja sabeu que jo era un enamorat de la lectura en veu alta i que si estàvau insoportables -que alguna vegada pasava-, sense avisar, en veu baixeta, començava a llegir i a llegir. Algú s'adonava i picava el colze del veí i després algú deia sssss i de seguida regnava la calma. ¡Quins records que m'evoquen aquest premi que si bé l'ha rebut l'Alba ha estat per a toa la classe perquè sé que us heu entrenat molt i també sé que esteu esperant qure la mestra digui el vostre nom per continuar en veu alta la lectura que esteu fent. ¡Quina felicitat, nois!
    A l'Alba la meva felicitació especial i si et tingués al meu costat algún petó o abraçada cauria perquè em sento orgullòs de haver-te tingut com alumna.
    Segui tots així ja que mereix la pena aprofitar el temps.
    Per a la mestra, un petó i per a vosaltres una forta abraçada.

    ResponElimina