2 d’abr. 2011

LLUÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍSSSSSSS!!!


BLOCAIRES DE SISÈ...
Una sorpresa per qui comenti com ha anat la setmana... Què hem fet, curiositats, anècdotes, experiències, projectes de futur... I la imatge? Va, vull sentir-vos a tots i a totes!!! Pares, i mares, a vosaltres també!!!

BON CAP DE SETMANA!!!

11 comentaris:

  1. Bon dia 6è!!!! I és que realment fa un dissabte fantàstic, amb tant de sol com el dia que us vau fer la foto (suposo que ahir) perquè es ja es nota com us molestava el sol de cara. De tota manera això de fer-vos fotos us agrada, oi?
    Doncs als pares i mares encara més.
    Res més, que passeu un bon cap de setmana i fins la propera!

    ResponElimina
  2. Eii! Aquesta setmana hem acabat el nostre crèdit de sintesi i, l'hem exposat: ENS HA QUEDAT MOLT BÉ A TOTS!! Una última cosa, per fer aquesta fotografia ens hi vam estar una estona llarga. Amb el sol que feia no podiem obrir els ulls. Jo al acabar la "sesió" em ploraven molt els ulls!!

    Vinga, BON CAP DE SETMANA!

    ResponElimina
  3. Boscos, energies, boscos, energies i..... SOOOLLLLLLL!!!!!
    La foto es genial, es veu clarament tot el que transmet el sol, a més d'energia i vitalitat, transmet alegria!!!! en aquesta foto, noteu la calor del sol, es veu que esteu plens d'energia i vitalitat i a més transmeteu alegria....
    Es magnífic tot el que pot expressar una imatge. Les fotos són petits moments atrapats i fixats en una imatge, que ens fa recordar tot el que passava mentre es feia.
    Només pensant en els instants de fer la fotografía podeu explicar tota l'energia solar, oi?? jejeje

    P.D. cada vegada que feu una foto, us veig més grans!!!! ;)

    ResponElimina
  4. Hola a tots. Sóc la mare de l'Alba Mateu. M'encanta veure tot el que pengeu i també les fotos. És una foto d'inici de primavera. Alguns ja amb màniga curta. Aprofiteu aquest bon temps que fa i aprofiteu aquests darrers mesos, els ultims mesos del darrer curs. Apreneu força i sobre tot disfruteu de l'amistat dels vostres companys.

    ResponElimina
  5. Hola, sóc l'Alba Mateu. És veritat que feia molt sol i amb prou feines podiem obrir els ulls. Però, tot i així, tots hem quedat molt guapos i guapes. Espero que la propera foto que ens fem tingui menys "energia solar."
    HE, HE, HE!

    ResponElimina
  6. Ei, que això de "energia solar" em referia a que ens tocava massa el sol i amb prou feines ens hi veiem, eh!!

    Dew wapíssims i wapíssimes

    P.D:La propera ens sortirà millor! he he he !!!

    ResponElimina
  7. Hola 6è. Ja tenim la calor, almenys a les aules. Un cap de setmana fantàstic per gaudir a l'aire lliure. Que disfruteu força aquesta setmana amb les 2 sortides que fareu. Ja explicareu!
    Una abraçada
    Lali

    ResponElimina
  8. Doncs jo he anat a Roses.
    Sóc SÚPER DESPISTADA! M'he deixat la carpeta a Roses. The despistadeixons number one.
    El que més m'ha agradat ha sigut el castell de la Trinitat de Roses. És super guai. A més, si ets de Roses o algo, és gratis. Jo puc dir que tinc un apartament (bé, els meus pares) a Roses i us enganxo tots, quan anem de colònies. Hehe, i si per mi no ens deixen cridem els meus avis. A més, la francesa de la recepció em reconeixerà, s'estava avorrint i ens ha fet moltes fotos i ens ha explicat moltes coses. Sabieu que hi ha un lavabo que es una finestra amb un forat? Hi ha un pel governant i un per l'altre gent. Realment és asquerós. Fa pudor de veritat!!!!!!!
    A la terrassa es veuen unes vistes precioses.
    Adéu!

    ResponElimina
  9. Mira, ¡qué criaturitas tan serias, tan bien puestas, esforzándose por tener los ojos bien abiertos! ¿Qué os pensáis, que no sé con quien estoy tratando? A mi no me engañáis, que os conozco como si os hubiese tenido en clase de castellano. No me puedo creer que porque estéis en sexto hayáis dado tal cambio que no os conocen ni en vuestras casas. ¿O es que la tutora es medio bruja y os hace juegos de magia para dar la clase más tranquila? Es imposible que, por ejemplo, la Sallés esté con la boquita cerrada. O que la hija del ingeniero gigantón no esté controlando al grupo con una sola mirada, o que el galleguito no esté pendiente de lo que hacen los de su grupo, o que la hija del chinito de la China no quiera hablar de las bondades de su perro nuevo. Que no, que no sois tan buenos como en la foto queréis demostrar. Yo no soy el papá o la mamá que al veros se les cae la baba, soy un perro viejo que os conozco pero que muy requeterequetebién. Y es que ya no os acordáis de los profes de la tercera edad, porque, si queréis responder, ¿cuántas veces habéis invitado a vuestra tutora Ana a que os haga una clase de aquellas en las que habíais de exponer un tema y luego criticarlo? ¿Y al profe de castellano que cada vez que lo veo se lamenta que ya no le reconocéis por la calle? Y es que he decidido aceptar alguna invitación vuestra para hacer un ratito de clase si es que la profe –doña Montse- me lo permite. Haremos alguna lectura, contaremos alguna cosa de aquellas que a vosotros os guastaba,… Y si os va bien, siempre que no sea lunes o miércoles, estaría dispuesto a acompañaros a alguna salida de esas que hacéis al campo para ver vuestra habilidades de observación. Mucho me temo que sabréis muchas cosas nuevas y me gustaría me lo demostraseis. Espero algún mensaje vuestro.
    Os quiere, vuestro maestro de castellano

    ResponElimina
  10. Que no Pedrooooooo!!! Que su tutora es medio maga, y ahora casi no hablan en clase!!! A ver si te invitan y te lo demuestran.

    Has visto que preciosidades?? Son guapos hasta haciendo "ganyotes"!!
    Un beso!

    ResponElimina
  11. Pedro, ¡Te esperamos en clase! Haber cuando vienes, y ya intento controlar, ¡pero no puedo!
    Besos!!!

    ResponElimina