12 de nov. 2013

AJUDEM ALS DE QUART

El dia 6 de novembre, van venir dos alumnes de 6èA i la Roser (la seva tutora)  a ensenyar-nos com es fa una assemblea. Hi havia una moderadora que es deia Clara Monllor i un secretari que es deia Joel Quiles.

El tema de l’assemblea era valorar la festa de la castanyada. Vam parlar de la decoració, de les danses, de la festa al pati i d’altres coses. La valoració de la festa va ser molt positiva però també van sortir moltes propostes per millorar la festa de l’any vinent. La Clara, com a moderadora, anava donant el torn de paraula a tothom que aixecava el braç i a la vegada ens preguntava com ens dèiem per apuntar el nostre nom (ella no ens coneix). El Joel, com a secretari, apuntava les coses més importants que anàvem dient a la nostra llibreta d’assemblees.

Es va notar que eren els companys de 6è perquè ho van fer molt bé. Ens van donar un bon exemple de com es fa una assemblea, per després fer-la nosaltres. Esperem fer-la igual de bé!!! Els alumnes de 4tB volem agrair-los la seva ajuda.
Martina, Mario, Saluet i Biel (alumnes de quart)










1 comentari:

  1. Alçaaaaaaa, quines experiències tan enriquidores, aquestes oi??? Sort en la vostra primera assemblea en solitari, 4t!!!

    ResponElimina