22 de nov. 2013

PANELLETS AL COLE

El dimarts 29 d’octubre del 2013, vam fer panellets a  classe. Va ser molt divertit perquè vam fer grups de cinc persones, i cada persona portava un ingredient i un estri de cuina per treballar.

Alguns grups no van portar la patata o el moniato, o no estava bullida, però vam tenir sort de què un nen en va portar QUATRE i es va solucionar el problema. Un altre grup no va portar ametlla molta (era només picada). També va faltar algun estri perquè va faltar un membre del grup. Però al final, la Pilar, la mestra d’anglès, va anar per les classes buscant allò que ens faltava i per sort ho va trobar tot.

Quan fèiem la massa, vam tenir una sensació molt estranya. A quasi tothom li agradava pringar-se les mans i molts nens i nenes se la menjaven.

Un cop ja havíem acabat de fer aquesta activitat, un membre de cada grup se’ls va emportar a casa, per posar-los al forn i portar-los el dijous.

Ens va agradar molt fer els panellets perquè ens ajudàvem mútuament i perquè ens vam entendre bastant bé amb els membres del grup. Va ser molt entretingut perquè ho vam fer amb els amics i ens va agradar.

Va ser un dia molt divertit i en aquestes fotos en teniu les proves!!!














Arnau Moles, Laura Mateu, Pere Martí & Co.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada