3 d’oct. 2014

I ELS TUTORS!

Finalment nosaltres som l'Ismael Navarro i la Marta Pont, els dos tutors de 6è d'aquest curs 14-15. A l'Ismael li agrada molt córrer per la muntanya, cuinar, fer fotografies i sopar tranquil.lament amb els amics i la gent a qui s'estima. A la Marta li agrada fer esquí nòrdic -quan és època de neu-, nedar i fer excursions -sense córrer- per la muntanya. També li agrada molt xerrar i estar rodejada de molta gent.

Ara ens agradaria parlar del què ens agradaria ser quan siguem grans però som molt joves i això ens queda massa lluny. Només us direm que de cara a l'any vinent, ens agradaria ser tutors de 1r d'ESO de tots els alumnes de l'actual sisè!!!
Esperem viure un curs intensament feliç!!!


6è us hem de dir una cosa: SOU MOLT BONA GENT!

8 comentaris:

  1. Hola grup de sisè,

    Amb aquest grup de bona gent i amb aquest tutors tan animats i amb il·lusió renovada després de l'estiu, sembla que el curs serà molt profitós. Us desitgem que seguiu així durant tot el curs, amb diàleg i també amb exigència, doncs les coses valuoses solen assolir-se normalment amb esforç.

    Segur que els vostres tutors us ajudaran si veuen que us esforceu i a més tingueu present que les vostres mares i els vostres pares també fan sisè aquest any... Com a mínim en aquest blog...

    Fins al proper comentari,

    Mare i pare de sisè

    ResponElimina
  2. guapooos! bon cap de setmana i no ens poseu gaires deures la setmana que be!

    ResponElimina
  3. heee el bloc ha conviat com 'mola'
    a i que guapos



    sou molt bolna jen

    ResponElimina
  4. Les presentacions han quedat genial.
    Visca sisé!!!

    ResponElimina
  5. Dons res, entre el que corre i la que camina, que feu arrivar a bon port aquest curs 2014-2015. ;)

    ResponElimina