30 de set. 2014

NOVES CARES DE 6è!

Hola blogers! Som el Ferran Murcia i la Sofia Jimeno de sisè. En Ferran és molt entremaliat i la Sofia una mica, molt, xerraire. A tots dos ens agrada molt fer esport. De gran el Ferran vol ser actor i la Sofia, futbolista. Aquest sisè serà molt especial ja que som els grans de l'escola i volem donar exemple als més petits que nosaltres.


Bon dia lectors del bloc! Som el Pau Capdevila, el Joan Gatell i el Gerard Deu. Ja som els grans de l'escola i volem donar exemple a tots els que estan en cursos per sota el nostre. Ens agrada tot tipus d'esport. EL Joan de gran vol ser enginyer aeronàutic o jugador d'hoquei, el Pau, jugador de bàsquet i el Gerard, enginyer o jugador d'handbol.


Hola, som dos alumnes de 6è que ens diem Pablo Rodríguez i Albert Roig. Al Pablo li agrada fer esport i el que més li agrada és quedar amb els amics. Ell l'any que ve anirà a l'escola Industrial. A l'Albert li agraden els esports i també quedar amb els amics. L'any que ve anirà a l'escola Pia.


I nosaltres som la Marta Doz i la Paula Egea. Tenim 11 anys i estem molt contentes de fer sisè. Encara que no siguem iguals, totes dues som força xerraires, traiem bones notes i ens agrada molt llegir. La Paula fa gimnàstica rítmica i ha guanyat dues medalles i una copa. A la Paula de gran li agradaria ser enginyera i a la Marta, perruquera, dissenyadora de moda o metgessa.




3 comentaris: