26 de set. 2014

I AQUÍ UNS QUANTS MÉS...!

Hola a tothom! Som el Pau Pinosa i l'Aaron Plasencia de 6è. La nostra gran afició és el hoquei sobre patins i de més grans, ens agradaria ser enginyers a tots dos. Esperem que aquest curs de 6è ens vagi molt bé. Fins ben aviat!


Hola, nosaltres som l'Oriol Penas i el Marc Ugas, també de 6è com veieu. Comencem aquest curs amb moltes ganes per aprofitar al màxim aquest darrer curs a l'escola Nostra Llar. A tots dos ens agrada molt fer esport però sobretot esquiar i anar amb bici. De grans a l'Oriol i al Marc ens agradaria fer activitats extremes i viure d'això!!!

Bones, nosaltres dos som el Jordi Morcillo i el Roger Miralles. Ens agrada jugar a futbol i a bàsquet però també ens agraden les manualitats i el teatre. Esperem viure un curs molt intens però a la vegada molt divertit i interessant.


Nosaltres dues també som de 6è i ens volem presentar com tots els altres. Som la Berta Mas, l'Alba  Vilar i la Georgina Prats, totes tres som molt actives i no ens hem plantejat què voldrem ser de grans, així que no ho direm. La nostra matèria preferida és l'Educació Física tot i que no som les millors en això. Som les tres nenes més petites de la classe perquè encara tenim deu anys!



6 comentaris:

  1. Heu quedat molt guapos tots eh, en aquestes presentacions! Ja es veu que sou els grans de l'escola, feu cara de responsables i de molt bones persones! Ara a descansar, que la setmana que ve hi tornem amb noves aventures per viure!
    MARTA

    ResponElimina
  2. ai jo ja estic emocionat per sorti al bloc

    ResponElimina
  3. Com que no? Estas molt guapa hehehehe!!!
    Vinga, endavant noies i nois, a per sisè!!!
    Carles

    ResponElimina
  4. Quines presentacions tant guapes!!!

    ResponElimina