30 de set. 2014

SEGUIM PRESENTANT-NOS!

Hola! Som la Jana Sanjuan i la Júlia García de 6è. Totes dues som molt divertides però a la classe estem  ben atentes. A la Júlia de gran li agradaria ser cantant i actriu i a mi, la Jana, m'agradaria ser model. Esperem passar-nos-ho molt bé aquest curs i disfrutar d'aquest sisè!!!


Bon dia! Nosaltres som el Pol Zamora i el Carles Ortiz i comencem 6è amb moltes ganes. Esperem començar amb bon peu. Ens agrada dormir i fer esports com bàsquet i hoquei i esperem divertir-nos i aprendre molt d'aquest sisè! Ah, de grans ens agradaria ser jugador de hoquei i biòleg. Endevineu què a qui?

Ep! De la foto que veieu a continuació, l'Aina Subirats és la més alta, la Nerea Salvatierra, la mitjana i la Nora Reyes, la més baixa. A la foto representem una escala i ho hem fet així perquè n'hem hagut de pujar moltes per arribar a 6è i n'hem volgut fer una metàfora. A la Nora li agrada el tennis i li encantaria arribar a ser com la Serena W. A la Nerea li apassiona jugar a futbol i juga de portera al Sabadell. A l'Aina li agrada molt llegir tot tipus de llibres i també li agrada molt ballar.


7 comentaris: