23 de set. 2014

UNS QUANTS MÉS...!

Hola, nosaltres som l'Irina Hidalgo i  l'Andrimar Martinez i som de 6è. Sempre estem jugant i ens agrada fer brometes i tot i que de vegades ens barallem, som molt amigues.Ens fa molta il·lusió haver començat 6è ja que quan vam entrar a l'escola érem els més petits i ara acabem i som els més grans. A nosaltres dues, el que més ens agrada fer juntes és jugar a futbol i a matar.
Volem ser un model a seguir!


Bon dia a tothom! Nosaltres som el Marc Ventura i el Lei Wang. El Lei és nascut a Saragossa i ara viu a Sabadell. El Marc viu a Sabadell on ja hi va néixer. El Lei va arribar a l'escola a 5è i el Marc hi és des de ben petit. Ara però ja som tots dos a 6è i tenim ganes de passar-ho molt bé!


Hola!! Nosaltres som la Nora Costa i la Paula Macias, alumnes de 6è. Totes dues fem teatre a l'escola i ho trobem molt divertit. Jo, la Nora també faig bàsquet. i jo, la Paula, faig gimnàstica artística. Hem començat aquest sisè amb moltes ganes. Ens encanta fer matemàtiques i educació física. De grans, la Nora vol ser infermera o actriu i la Paula, artista!


I nosaltres som el Joan Camps, el Pau Moya i el Marc Rodriguez de 6è A. A tots tres ens agraden els esports. Ara som els més grans però tenim clar que d'aquí un any serem els més petits. De moment intentarem passar aquest curs passant-ho molt bé ja que és l'últim any que estem a l'escola. Ens agrada molt divertir-nos, passar-ho bé i xerrar.


2 comentaris: