27 de març 2015

MOMENTS MÀGICS

Al llarg d'aquestes darreres setmanes de projecte de Mediterrània, -si en voleu saber més, llegiu-vos l'article del Roger on en parla més avall- hem viscut algun moment senzillament màgic.

Avui, abans d'agafar del tot el ritme de desconnexió de les vacances de Setmana Santa, els vostres tutors us volem fer el regal de les imatges d'un d'aquests moments.

Pels familiars i amics, us expliquem que ahir dijous, vam aprofitar que tots els nens, nenes i mestres de la colla de Petits havien anat d'excursió, per anar a fer un pati especial, un pati al sorral. Allà els ganàpies de 6è es van retrobar amb els pneumàtics, la sorra, la caseta, els carretons... i van viure una estona doncs això, senzillament MÀGICA!!!










Després dels dies de feina del segon trimestre, ara toca recuperar forces. Encarem la recta final del curs i hem d'estar preparats. Sisens, ens espera molta feina encara... Us volem amb molta energia el pròxim dia 7 d'abril. Durant aquests dies, feu tot allò que us faci feliços i amb l'energia que vosaltres sabeu!

Sisens, us hem de dir una cosa... SOU MOLT BONA GENT!!!

Un parell de petons,

Ismael i Marta

8 comentaris:

  1. Hem tornat a ser petits per mig hora😉

    ResponElimina
  2. Gracies!!!!! Per aquest moments!!!! Feu que tots tinguin un gran somriure!!!!

    ResponElimina
  3. M'ha fet torna a l'infància anar al sorral que xulo!

    ResponElimina
  4. Va ser magnífic poder compartir aquella mitja hora amb vosaltres, a més, així els nens i nenes nous que no van venir fins a primaria van poder apreciar com ens ho passavem de bé anant a jugar al sorral! UN PETÓ A TOTS, ESPERO QUE ACABEU DE PASSAR UNA MOLT BONA SETMANA SANTA!!!!

    ResponElimina
  5. Us vau fer petits de cop! Jajajaja!!!!! Quina idea més genial!

    ResponElimina
  6. Realment han sigut uns moments màgics per tots!! Ja que tornar a veure'us en aquest patí m'ha fet recordar molts moments alegres!!! Gràcies!!!

    ResponElimina
  7. Ha sigut un moment senzillament màgic i ens ho hem passat molt bé recordant quan erem petits i jugàvem amb el sorral també complint els nostres somnis que quan erem petits no no vam poder complir.

    GRACIES A TOTS PER SER COM SOU, US ESTIMO!!!!

    ResponElimina
  8. Ei nois i noies de 6è., ara ja sabeu com trobar la magia en la vostra vida sempre que la necesiteu, simplement retorneu i/o penseu en algún moment fantástic del vostre passat.

    Força i endavant campions...

    Àngel Mas (pare de la Berta).

    ResponElimina