12 de nov. 2010

Avui us parlarem de la NOSTRA VOLTA!

Aquest curs hem començat a estudiar les comunitats autònomes d'Espanya. Ja en portem dues: Andalusia i les Illes Canaries, i ara ja hem encarrilat el viatge cap a la tercera.
A cada comunitat  decorem la classe amb coses de la zona que estem treballant, com per exemple: amb imatges, amb menjars tradicionals, amb vestits típics... El que també fem és crear un grup de quatre o cinc persones, que surten a explicar -voluntàriament- altres informacions molt interessants com ara: la superfície, el nombre d'habitants, l'escut, la bandera, gentilici... Ah, i a més, individualment anem fent un recull escrit de tot el que anem parlant i descobrint, eh!

Això de LA VOLTA, sembla força interessant, a més estem trobant coses, curiositats i anècdotes de diferents llocs que desconeixíem. Quan acabem, només ens faltarà fer un viatget per conèixer "en viu" cada part del terreny.

Eduard Coll, Maria Herrero i Joel Alvarez.

7 comentaris:

  1. Hola Globus Aerostàtics,
    Espero que gaudiu viatjant per totes les comuniats.
    Petonets viatgers!

    ResponElimina
  2. Us proposem un joc: Algú -que no sigui alumne/a de 6è- s'atreveix a dir d'on són les banderes que apareixen fotografiades en una de les tres imatges? Animeu-vos!

    ResponElimina
  3. És molt fàcil el joc que us hem proposat!
    La volta a Espanya la estem fent amb globus aerostàtics, jeje.
    Espero que volant ja hi hagin molts comentaris.
    Adéu i bon cap de setmana!

    ResponElimina
  4. Bona nit Globus Aeròstatics!!!!
    Quina sort això de viatjar continuament ja ens direu quan acabeu la ruta quina comunitat us ha agradat més i de quina heu après més coses.
    Pel que fa al joc proposat ara és molt fàcil, les dues banderes són les de les comunitats que heu estudiat: Les Illes Canàries i Andalusia.
    Adeuuu viatgers!

    ResponElimina
  5. Jo també m'apunto a conèixer aquests racons d'Espanya "en viu". Mentre no hi poguem anar, ens ho aneu explicant i podem triar quin racó ens agrada més.

    ResponElimina
  6. Hi cap una més??? Jo hi vull anar!!!!
    Les dues banderes son de..... aisss que no m'ho sé!!! SIIIIIIIII, sí que m'ho se son de les Illes Canaries i d'Andalusia...
    I si ho he dit malament, la Gemma també ho te malament, jejejeje

    ResponElimina