5 de nov. 2010

JA HA ARRIBAT EL NOVEMBRE!




Ja ha arribat el novembre, i per donar-li la benvinguda, hem celebrat la castanyada. De cara a tenir l'escola ben bonica i poder celebrar la festa millor, vam fer aquesta castanyera de cartró. La castanyera la vem fer amb una capsa de cartró i pintura, el primer grup va dibuixar-la, i la resta de grups la van pintar amb pintures. 
Cal dir que a la vegada, també vam fer panallets i castanyes. Els panallets també els vam fer amb grups, cada grup va fer la seva ració de panallets, eren de moltes formes: uns del Barça, altres eren cors, altres pingüins i fins i tot hi havia llunes! Per decorar els panallets hi vam posar pinyons, boletes de colors, xocolata... Les castanyes, les va fer cadascú a casa seva i després les vam portar a l'escola. 
La tarda del divendres, després de fer un acte molt ambientat en l'època de la tardor, al gimnàs, va arribar el gran moment de menjar!! Vam traslladar-nos al pati i mentres degustàvem els deliciosos panellets i les torrades castanyes, vam aprofitar per anar a l'entrada de l'escola a fer-nos aquesta foto tant maca. L'hem posat al calendari del mes de novembre. Us agrada?

Bon novembre!!!

Oriol Cardona,  Carles Anton i Jordi Rodríguez.

16 comentaris:

  1. Jeje, jo mentres d'aquesta "fiestorra" que vau fer jo estava tranquila davant del mar.. A Roses.. Disfrutant de la tramuntana..

    ResponElimina
  2. Esteu fantàstics en aquesta foto , fins i tot em sembla sentir l'olor dels panellests que teniu a sobre la taula.
    El diumenge ens veiem a la 50ª Marxa de Regularitat , que te sortida i arribada al parc Taulí.
    Molta sort Nostra Llar !!!!!.

    ResponElimina
  3. I tant que esteu macos a la foto de novembre; aquest calendari que esteu fent mes a mes us quedarà d'allò més bé.

    ResponElimina
  4. Hola Globus Aerostàtics, sou uns/es grans models. Treballeu força pel novembre que d'aquí 4 dies ja arribarà Nadal i la fi del primer trimestre. Recordeu:
    SI NOVEMBRE COMENÇA AMB BONANÇA
    CAL TENIR ESPERANÇA.

    ResponElimina
  5. A mi em va agradar tot: els panallets (que per cert van quedar molt bé), les castanyes... I la foto preciosa ( per descomptat ) però faltaven els nostres estimats, el Jordi Rodríguez i l'Anna Merino!! Bon cap de setmana!

    ResponElimina
  6. Tot estava molt BO! Però els panellets tenien molt gust de llimona...

    Jordi Valls

    ResponElimina
  7. Ha, ha, ha, és veritat, diria que n'hi vam posar una mica massa... En fi, jo el que vull remarcar és que de castanyes n'hi havia de molt ben torrades... Eren boníssimes! (Oi, Joel?)
    Apa, fins demà!

    MARTA

    ResponElimina
  8. Estudieu força que l'any que ve l'insti!!

    ResponElimina
  9. Sí!! Hem de millorar en tot: no xerrar, escoltar als mestres... Adéu!

    ResponElimina
  10. Va estar molt be la festa pero aquell cap de setmana el vaig pasar em febre

    ResponElimina
  11. Marta ja que ha arribat el novembre posa la foto del grup de 6è

    ResponElimina