26 de nov. 2010

VALORACIÓ D'UNA SETMANA ATRAFEGADA:

Bones, estimats blocaires!
Ja tornem a ser divendres i cal actualitzar el blog de 6è. Avui, -i ahir, i abans d'ahir, i dimecres, i tota la setmana- hem anat molt atrafegats, com ja heu vist al títol de l'entrada i per això és la Marta qui avui firma aquestes paraules.
Dilluns ja vam començar la setmana assistint a una sessió d'animació a la lectura, des d'on se'ns va explicar com es realitza i s'edita una revista. Interessant de debò. Dimarts vam sortir de l'escola: d'entrada vam anar a l'Institut de Paleontologia a descobrir com treballen i investiguen els paleontòlegs i vam veure que l'Institut Miquel Crusafont és tot un referent a nivell Europeu! Alguna curiositat més per deixar aquí escrita, 6è? Va, comenteu la sortida... Sortint, i aprofitant que érem on érem, vam entrar als Jardinets de La Caixa, i després d'esmorzar tot jugant, vam utilitzar el teatre a l'aire lliure que hi tenen, per... Què hi vam fer, classe de 6è? Expliqueu-ho, va...!
Dimecres, ens vam posar molt les piles en les diferents àrees que tocaven i a més, vam assajar els balls de l'obra i vam acabar de "muntar" l'escena final. A Català hem començat a fer una cosa tota curiosa amb les frases... Qui s'atreveix a explicar-ho? Dijous, va començar l'Advent a 6è. Jaaaaaaa? Sí, i és que això és el què té ser 28 a l'aula... Tenim una estesa de bosses a la classe i cada dia n'obrim una que algú de nosaltres ha preparat prèviament. De moment les tres primeres ens han sorprès i emocionat molt. En voleu explicar res més del nostre calendari? Endavant, teniu la paraula! I avui divendres, acabant la setmana "a tope": examen de Mates a primera hora i treball del bo durant la resta d'hores. Com us ha anat l'examen, per cert? 
Doncs res, ja veieu que a 6è, poca calma aquesta setmana... I la que vé, buf, ni us ho explico!
Acabo amb unes fotografies, qui ens n'explica el què s'hi veu?

Bon cap de setmana, blocaires! I protegiu-vos del fred!

MARTA

4 comentaris:

  1. Ui, ui, ui, ui! Quantes coses anomenes!
    Doncs al museu, vam treballar els carnívors, quins animals! I només mirant la mandíbula vam esbrinar quin carnívor era, van sortir felins, canins i..? No me'n recordo! A veure si algú de sisè ens sap dir el últim factor... I als jardinets.. He he, vam fer quasi tota l'obra només va faltar el primer tros i el final, amb una mica de públic.. Que se'n van anar al mig de l'obra! Quina colla aquella gent!
    A català em començat a analitzar les frases..
    Quins tipus hi han de complements del verb? Millor no ho dic que als deures.. Us faria una gran ajuda!! (AJUDEU-ME A MI QUE NO ME'N RECORDO D'UN!!!) Hi hi.
    Calendari d'advent... Mmmm! Només dir aquesta paraula, ja assaboreixo les galetes i les gominoles del Jaume, i l'es barretes de "ganxitos" de l'Oriol... I la cançó "Forever Young" de Alphaville (Si m'equivoco digueu-m'ho!!) Que ha portat el Bernat.. Si Marta tens raó fa plorar!!! :'(.
    I l'Oriol (Ja posats) ens ha portat la cançó "Que tinguem sort de Lluís Llach!!
    Ui i l'examen... A mi m'ha anat bastant bé, però no crec que tregui un deu.. El "Einstein" de la classe és el Carles!! Ell treia tan bones notes l'any passat, i aquest any segueix pel mateix camí!
    Bona nit Globus Aerostàtics i seguidors del blog!
    (Ui que tard s'ha fet des de que he començat a escriure el comentar) Marta no hauries de posar TAAAAAAAAAAAAAANTES preguntes ;)
    Bona niiiit!

    ResponElimina
  2. Sembla que us ho paseu molt bé!!!!!! Segur que treballeu???? jejeje
    Tot el que esteu fent és super interessant, no sabria dir quina de les activitats que heu explicat prefereixo.... mmmmm, potser l'obra de teatre als jardinets, si ho arribo a saber....... allá que hauria estat!!!!
    Però pensant-ho bé.... el calendari d'advent també m'atreu bastant, especialment per totes les xuxes que menjareu!!!!
    I la lectura en veu alta, ooohhhhh que bonic és que algú et llegeixi en veu alta, és tant relaxant!!! també m'hi apunto....
    I el Miquel Crusafont, també és molt i molt i molt interessant
    Ah! que no m'oblidi!!! i a més escolteu música, una de les meves aficions preferides..
    En fi, que em sembla que jo m'aniria amb els ulls tancats a la vostra classe, feu una muntanya d'activitats que si sabeu disfrutar serán úniques!!

    molts petons a tots, i continueu amb aquesta aventura!!!!!

    ResponElimina
  3. M'he quedat muda amb tants aconteixements.
    Alumnat de 6è aprofiteu que us queda poc de gaudir tots i totes juntes aquest últim curs a l'Escola Nostra Llar. Snif, ja m'emociono.
    Una abraçada molt forta.
    Lali

    ResponElimina
  4. Es molt complicat però es diver je je je

    ResponElimina