19 de nov. 2010

LLEGIM EN VEU ALTA!!!

Ens hem apuntat a un certamen de lectura en veu alta! Què us sembla? Ens han dit que hem de llegir dos llibres diferents: "La guerra dels xiclets" i "L'hotel dels cinc espectres". Començarem per La guerra dels xiclets, i ens l'hem de preparar a casa per parelles. Quan tots haguem acabat de llegir triarem als lectors  que hagin llegit millor, i d'aquests, triarem cinc persones, d'aquestes en triarem una -hi haurà jurat i tot eh!- i ell /a serà el que anirà al certamen per llegir en veu alta. 
Si guanyés, cosa que procurarem amb totes les forces, anirà a la semifinal, i d'aquí (si guanya també) anirà a la final. Qui quedi primer,  guanyarà un premi per ell i un altre d'econòmic per l'escola.
Nosaltres intentarem guanyar però... Penseu que també ho fem per millorar la nostra lectura en veu alta i fer-ho cada vegada més bé.
Pares, mares, germans... Ens escoltareu a casa oi, mentre ens preparem?

WEB DEL CERTAMEN Per si voleu saber-ne més...!



Josep Roig, Irina Garcia i Jordi Valls

4 comentaris:

  1. Hola a tots i totes. La Guerra del xiclets us agradarà molt,gaudireu molt llegint-lo. Molta sort!
    Petonets sense xiclets enganxats.

    ResponElimina
  2. Hola. Nosaltres estarem ben preparats per escoltar-vos. Segur que ho fareu molt bé.

    ResponElimina
  3. Algú em pot explicar de que va la guerra dels xiclets??? No seran nens que es tiren xiclets fins que un d'ells queda totalment tapat per una massa espesa i pastifosa de xiclet???? :O

    ResponElimina
  4. Suposo que s'haurà de llegir mastegant xiclet?
    .... es clar.

    ResponElimina