3 d’oct. 2012

ACTE OFICIAL A NOSTRA LLAR...



Hola, estimats seguidors del bloc, el dimecres 26 de setembre van venir a inaugurar el joc d’en Miquel Crusafont, van fer acte de presència moltes autoritats com el regidor d’educació de l’Ajuntament de Sabadell i molta gent de la Universitat Politècnica de Catalunya, situada a Terrassa.
També van ser aquí dos informatics que van treballar durament per donar vida al joc, i diverses persones de l’institut de Palanteologia Miquel Crusafont.
El joc es pot trobar a www.personatgesenjoc.cat  junt amb dues aventures més que són: Narcís Monturiol i Joan de Peratallada. Ara ens centrarem en el joc de’n Miquel. Consisteix en passar plataformes on has d’aconseguir fòssils que et serviran per desbloquejar nous personatges del món imaginari centrat en l’edat dels dinosaures.
El joc és molt divertit, esperem que us agradi.

Els alumnes de 6è A van viure en directe l’acte oficial a l’aula d’informàtica i els de 6è B, al no poder ser-hi per excés d’aforament, van rebre la visita de les autoritats a dalt a la classe, van poder escoltar un petit resum de les paraules exposades a baix i van poder fer alguna intervenció. Tot plegat molt interessant per a tots!




Anna Cardona, Dylan McAlloon, Aleix Medina, Victor Salvatierra, Pol Bordanova, Joan Smicht i Marc Ortiz.

4 comentaris:

  1. Espero que jugueu al joc, es molt divertit!!!

    ResponElimina
  2. es molt xulo os el recomano i els que ens van venir ban estar molt poca estone!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  3. Va ser un dia molt especial i emocionant perquè a part de no fer classe vam ser nosaltres els que vam inaugurar el joc.
    Però també no se perquè van benir tanta gent important quan no pintaven res en aquesta trobada i menys el el joc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Va ser molt xulo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Irene!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina