18 de set. 2015

I NO PAREM, VA UNS ALTRES...!



Hola, som l’Andrea i la Martina i ja fem sisè, som molt xerraires. A l’Andrea li agrada molt fer patinatge artístic i a la Martina li agrada molt ballar i a les dues ens agraden els animalets petitons.



Hola a tothom! Som l’Íngrid i l’Unai i fem 6èA. A mi, l’Íngrid, m’agrada molt ballar i de gran vull ser actriu. A mi, l’Unai, m’encanta el futbol i de gran m’agradaria ser inventor. Esperem passar-ho molt bé aquest últim any d’escola.


Eiiii! Som la Mireia i la Martina de 6èA. Ja som els més grans de l’escola i estem molt nervioses. Ens agrada molt l’esport i estar amb els amics (perquè sou els millors ;-)) Tenim moltes ganes d’acabar bé i fascinats el curs i preparats per anar a l’ESO.
 
Hola, som el Denís, l’Alae i l’Arnau i anem som de sisè A de l’escola Nostra Llar. Ens agrada jugar a futbol i fer esport. També ens agrada estudiar mates i tallers d’investigació. Esperem que sisè sigui un gran curs.

 
Hola, som la Goundo, la Queralt i la Saluet de sisè de l’escola Nostra Llar. Ens agrada molt fer art i educació física. Ara que som els grans de l’escola hem de donar molt bon exemple als més petits. Esperem que aquest curs sigui molt xulo i inoblidable.





4 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Hola nois i noies! Avui he estat fent el xafarder en aquest blog tant xulo que heu fet.
    M'ha encantat! Us animo a continuar publicant les vostres aventures de sisè, que n'estic segura que serà un curs súper emocionant!!!

    ResponElimina
  3. Espero que aquest curs us ho passeu tant bé com ho vam fer nosaltres... Que vagi MOLT BÉ!!!!!

    ResponElimina
  4. si es veritat q us ho passeu molt be i aprofiteu aquest cus q es l'últim!!

    ResponElimina