17 de set. 2015

NOUS PERSONATGES DE 6è!

Hola a tots i totes! Nosaltres som la Celia Navarro i la Mariona Negro i ja fem 6è! Tenim la il·lusió de passar-ho genial aquest curs! A la Celia li agrada molt fer esport i a la Mariona li agrada el bàsquet i la dansa. Esperem donar exemple als nens petits i treure molt bones notes!


Aquí us presentem al Nadir i a la Laia de 6è. Aquest any serem durant tot el curs, els més grans de l'escola. Al Nadir li agrada jugar a futbol i a la Laia li agrada jugar a voley. Esperem treure molt bones notes i aprovar-ho tot!


Hola a tothom! Nosaltres som l'Alba Sant, la Martina Blesa i la Lydia Montenegro i som de 6è! Ens fa molta il·lusió fer aquest curs perquè vol dir que ja som els grans de l'escola i sabem que ens ho passarem molt bé. Ens agraden molt els animals, però de grans no ens hi volem dedicar. Què ens agradaria fer llavors? Doncs la Martina vol ser periodista o mestra de parvulari, l'Alba vol ser esportista o actriu i la Lydia, mosso d'esquadra. Esperem disfrutar molt d'aquest sisè!


Hola grans lectors del bloc! Som la Maria, l'Aina i la Sheila de 6è B. Estem molt contentes de fer sisè i encara que ens imaginem que serà una mica difícil, ho farem divertit junt amb la Marta i l'Ismael, els nostres tutors.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada