17 de set. 2015

UN NOU SISÈ QUE COMENÇA...

Bon dia blocaires!!!

Després de tancar el curs 14-15, de viure un comiat d'alumnes molt especial i de recordar un estiu inoblidable, aquest bloc torna a arrencar amb una nova promoció d'alumnes a 6è. Com cada any serà un bloc on hi procurarem explicar tot allò que es cou dins i fora les aules de sisè. I com cada any us demanem la vostra màxima col.laboració nodrint el bloc de comentaris interessants.

Volem aprofitar per desitjar tota la sort del món a antics alumnes de 6è de l'escola que ara estan vivint l'aventura d'ESO o Batxillerat però a qui recordem amb molta estima!

I res, que com que estrenem promoció, toca tasca de presentació!

Hola Amics de Sisè!!! Som el Simon i el Biel de 6è B. Vivim tots dos a Sabadell, ens agraden tots els esports però sobretot Ultimate, futbol i atletisme. Aquest és l'últim curs a l'escola i venim amb moltes ganes i bons desitjos. El Biel de gran vol ser científic i el Simon detectiu de policia. Com alumnes de sisè, volem donar molt bon exemple als alumnes de cursos inferiors.


Hola! Som la Nerea Morales i la Marta Gorina de 6è. Som els grans de l'escola aquest any i ens fa molta il·lusió fer 6è. A la Marta li agrada molt fer bàsquet i dibuixar i a la Nerea, en canvi, li agrada jugar a waterpolo i els gossos.
Treballem molt tot i que ens agrada xerrar. Ens agrada fer educació física, català i matemàtiques.
Esperem disfrutar i passar-nos-ho molt bé.


Ei, com esteu? Nosaltres som el Joel i el Mario i estem impacients per disfrutar a tope de 6è. Ens agrada jugar a futbol i a Ultimate. A tots dos ens agradaria ser policies, després al Joel també li agradaria ser jugador professional d'Ultimate. Al Mario li agradaria ser bomber com a segona possibilitat. I des d'aquí ens acomiadem. Adéééééééééééu!!!



Molt aviat seguirem amb les presentacions!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada