17 de set. 2015

I UNS QUANTS MÉS QUE ES VOLEN DEIXAR CONÈIXER

Hola blocaires! Som el Marcos i la Berta! Ens fa molta il·lusió ja ser a 6è. EL Marcos de gran vol ser actor o veterinari i a la Berta li agrada molt la música. Ja que som els grans de l'escola, volem disfrutar molt d'aquest curs i donar un bon exemple als més petits.


Nosaltres dos som el Joan i l'Alba de 6è. Treballem normalment a l'aula de 6è B. L'Alba de gran vol ser Youtuber o fer animació en 3D. Al Joan li agradaria ser Youtuber o jugador de futbol. Com a expectatives de 6è ens hem marcat aprovar-ho tot amb bones notes.


Hola a tothom! Nosaltres som l'Andrea i l'Ana! L'Ana ha arribat nova aquest curs a l'escola i tot i estar una mica nerviosa, està molt contenta de tot el que ja ha conegut de l'escola. Totes dues volem gaudir molt d'aquest curs. A l'Andrea li agrada jugar a futbol i a bàsquet i a l'Ana li agrada molt jugar amb els animals que té. De gran ens agradaria a totes dues ser veterinàries.


Hola, som el Raul i l'Asier i anem a la classe de 6è B. Com que és l'últim curs de l'escola intentarem aprofitar-lo al màxim. Al Raul li agrada jugar a bàsquet mentre que el Martí i l'Asier prefereixen el futbol. A tots tres ens agraden molt els vídeojocs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada